HTML

Reakció Egypercesben

A nagyvilág eseményeit párosítom egyperces művekkel, mert néha úgyse tudnám jobban megfogalmazni a véleményemet, érzéseimet, mint ahogy azt egyszer már valaki megtette...

2010.03.19. 19:06 Amphiprion Ocellaris

Jacko új lemezszerződése

Minden jel arra utal, hogy a zeneipar egykori uralkodója halála után köti meg élete egyik legjelentősebb lemezszerződését. Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor az elkövetkező években annak ellenére jelenhet meg 10 Jacko album, hogy a popkirály egy ideje már az örök vadászmezőkön moonwalkol...

Örkény István: A színész halála

 

Ma délután az Üllői út egyik mellékutcájában eszméletét vesztve összeesett Zetelaki Zoltán, a népszerű színművész.

A járókelők bevitték a közeli klinikára, de ott hiába próbálták a tudomány legújabb vívmányaival – még vastüdővel is – életre kelteni. A jeles színész, hosszú haláltusa után, este fél hétkor kiszenvedett; tetemét átszállították a Bonctani Intézetbe.

A Lear király esti előadása e tragikus esemény ellenére is zavartalanul folyt le. Zetelaki késett ugyan egy kicsit, s az első felvonásban feltűnően fáradtnak látszott (néhol szemlátomást a súgó segítségére szorult), de aztán egyre jobban magára talált, s a király halálát már olyan meggyőző erővel jelenítette meg, hogy nyíltszíni tapsot kapott érte.

Utána hívták vacsorázni, de nem ment. Azt mondta:

– Ma nehéz napom volt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egypercesben.blog.hu/api/trackback/id/tr621852934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása